Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

 6Ο 12/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΡΟΣ: Τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του Σχολείου μας

ΘΕΜΑ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας,

 Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 οι έλεγχοι προόδου (για το Α΄ τρίμηνο), θα παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους.

Οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων θα ενημερώσουν τους γονείς/κηδεμόνες, για τον τρόπο και τις ημέρες και ώρες προφορικής ενημέρωσής τους (είτε με χρήση εργαλείων και τρόπων εξ αποστάσεως σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας είτε με συναντήσεις σε εξωτερικό χώρο της σχολικής μονάδας με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων πρόληψης κατά του covid-19).

Στην περίπτωση ενδεχόμενης άρσης της δια ζώσης λειτουργίας τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας, οι βαθμολογίες θα σταλούν από το Διευθυντή του σχολείου στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των συγκεκριμένων τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας, ηλεκτρονικά (μέσω MySchool) μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021. Με την επανέναρξη της λειτουργίας των συγκεκριμένων τμημάτων ή/και ολόκληρης της σχολικής μονάδας οι έλεγχοι προόδου θα παραδίδονται εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες για να τους παραδώσουν στους γονείς τους. Με την ίδια ως άνω διαδικασία θα ενημερωθούν για την βαθμολογία του Α΄ τριμήνου και οι γονείς των παιδιών που θα βρίσκονται σε καραντίνα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Οργανόπουλος