Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ

ΘΕΜΑ : «Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και τη σωστή χρήση μάσκας για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα:

«Η σωστή χρήση μάσκας από μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Οδηγίες προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1809‐2020 και ώρα 12:00 μ.μ.

Η συνάντηση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος:

1.   Ο    κ.    Ροηλίδης    Εμμανουήλ Παιδίατρος‐Λοιμωξιολόγος Καθηγητής   Α.Π.Θ.,

Διευθυντής της Γ΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

2.   Ο κ. Νίτσας Νικόλαος, Χειρουργός Οφθαλμίατρος‐ Παιδοφθαλμίατρος, πρόεδρος του

Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, στη διεύθυνση: https://www.submit.kmaked.eu έως την Πέμπτη 17‐09‐20, ώρα 15:00 μ.μ.


 

Αρχείο Pdf